Velkommen

Dette er blot et hobbyprojekt… Her finder du forskellige sider jeg har lavet, vejledninger til php, information om computernetværk, lidt om Ubuntu i forbindelse med computernetværk, samt lidt andre vejledninger og så kan du også finde database med gps information over de danske postnumre.

Lidt om mig selv… Jeg arbejder til hverdag med IT og har taget en IT uddannelse. Det har næsten altid interesseret mig at arbejde med computere. Jeg har været med i brugen af computere siden det blev almindeligt at få computer i hjemmet siden 1990’erne.

Jeg havde også internetforbindelse dengang hvor man brugte sin fastnet telefonforbindelse og kun kunne overføre med 3 KB/s. Dengang begyndte jeg så småt at interessere mig for at udvikle hjemmesider. I starten var det primært Microsoft Frontpage jeg brugte til udvikling at hjemmesider. Nu er jeg gået over at bruge mit eget CMS system, der er dog visse begrænsninger, som jeg udviklede fordi jeg oplevede at de tilgængelige CMS systemer havde sine begrænsninger og ikke kunne det jeg gerne ville have.

Dette er en privat hjemmeside som er en slags hobbyprojekt, for at kunne tilbyde forskellig vejledning i f.eks. php og tilbyde forskellige værktøjer.

Så hvis du gerne vil have hjælp til f.eks. computere i det hele taget eller hjemmesider så kontakt mig gerne.